Notice: Undefined offset: 8192 in /home/vhosting/q/vhost0016192/domains/veerlebrems.nl/htdocs/www/includes/common.inc on line 558

Notice: Undefined offset: 8192 in /home/vhosting/q/vhost0016192/domains/veerlebrems.nl/htdocs/www/includes/common.inc on line 565

Notice: Undefined offset: 8192 in /home/vhosting/q/vhost0016192/domains/veerlebrems.nl/htdocs/www/includes/common.inc on line 558

Notice: Undefined offset: 8192 in /home/vhosting/q/vhost0016192/domains/veerlebrems.nl/htdocs/www/includes/common.inc on line 565

Notice: Undefined offset: 8192 in /home/vhosting/q/vhost0016192/domains/veerlebrems.nl/htdocs/www/includes/common.inc on line 558

Notice: Undefined offset: 8192 in /home/vhosting/q/vhost0016192/domains/veerlebrems.nl/htdocs/www/includes/common.inc on line 565

Notice: Undefined offset: 8192 in /home/vhosting/q/vhost0016192/domains/veerlebrems.nl/htdocs/www/includes/common.inc on line 558

Notice: Undefined offset: 8192 in /home/vhosting/q/vhost0016192/domains/veerlebrems.nl/htdocs/www/includes/common.inc on line 565
In Memoriam Veerle | Silence is not the way

Silence is not the way

we need to talk about it

In Memoriam Veerle

Met grote verslagenheid schrijf ik, Maarten, deze blog.

Veerle is woensdagavond 20 mei plotseling en erg onverwacht overleden. Ze is onwel geworden, en was ondanks lang reanimeren thuis en in het ziekenhuis niet meer te helpen. Haar hart pompte haar bloed niet meer rond, al is nog onbekend waar dit door is gekomen.

Veerle stond aan de start van een nieuwe stap in haar leven. Afgelopen zaterdag zouden we zijn verhuisd en volgende week zou ze zijn begonnen aan haar nieuwe baan. Ondanks de dip in haar gezondheid de laatste maanden, zaten we vol plannen voor de toekomst.

Met geen woorden is te beschrijven hoe zeer wij en de wereld Veerle zullen missen. Ze was gepasioneerd in alles wat ze deed en zeer begaan met iedereen. Een lieve, vrolijke, intelligente, mooie, krachtige meid die bij iedereen een diepe indruk achterliet.

Vandaag is de uitvaart, ze zal begraven worden in Hulst, haar geboorteplaats. Zondag 7 juni is er een herdenkingsbijeenkomst van haar capoeiragroep waar iedereen welkom is. Voor meer informatie hierover mail mij maar op: mail {a} maartenvangrootel.nl.

Tags:

20 mei 2009 20 mei 2014

zo ver weg,
maar nog steeds zo dichtbij.....

Lieve Veerle,
Vandaag denken we extra aan jou omdat het je geboortedag is. Voor altijd in ons hart.
Dag meisje, kusje

Lieve schat,

8 maart Internationale Vrouwendag en jouw geboortedag.
We vragen ons af waarmee je bezig zou zijn vandaag?
Een Amnesty International actie organiseren voor vrouwen in Afghanistan, India of een ander land waar zij nog steeds geen recht van spreken hebben ?
Of met "Loesje", die zelfverzekerde meid op pad, posters plakken?
Wat het ook zou zijn,je zou het doen met enthousiasme en veel gedrevenheid zoals je voordien alles deed.
Je wordt niet vergeten want vandaag is je plekje op de begraafplaats weer bedekt met bloemen.

Je bent zo ver weg maar nog elke dag zo dichtbij.

Dikke knuffel
mamma en paps.

De berichtjes worden minder frequent, maar je bent nog zó vaak in onze gedachten.... Dag lieve meid...

Lieve Veerle,

steeds als ik in mijn postvak op naam ga zoeken, scroll ik altijd even je gezellige mails van toen door. Ik heb ze allemaal nog.
Wat missen we je, bij al onze afspraakjes en je schiet nog zo regelmatig door mijn hoofd. Als ik aan je denk word ik toch altijd vrolijk, omdat jij met zoveel vreugde in het leven stond, altijd was je optimistisch en vrolijk (al type ik dit nu met een heleboel tranen, hihi, moet toch wel eerlijk zijn).
Er is al veel veranderd in ons clubje. Ik heb inmiddels een kindje, Myrthe en Hendrik is pas gepromoveerd! Mandy heeft vorige week haar GZ opleiding behaald. Ik wilde het je gewoon even laten weten. Je bent nooit uit onze gedachten! Ooit zullen we elkaar misschien weer zien en dan kunnen we weer gezellig kletsen.
Liefs, Ellen

Ik denk aan je, liefje, en vandaag een beetje extra voor je verjaardag.

Lieve Veerle, het is 8 maart en je zou 28 zijn geworden. We gaan allemaal verder onderweg, maar nemen jou altijd in onze herinnering mee. liefs en kus van Liesbeth

Dag meisje,
De tijd verstrijkt. Soms snel, soms langzaam. We gaan verder, maar nemen jou in gedachten mee...
Liefs...

omdat ik nieuwsgierig naar je was, heb ik je proberen te zoeken op Facebook, maar helaas.
Toen ik jouw naam op Google opzocht, wist ik niet wat ik las: ik kon het niet geloven. Nog een keer gelezen....heel vreemd.
"Heb ik wel de goeie" ging er door mijn hoofd.....totdat ik jouw foto zag hier.....
ineens liepen de rillingen over mijn rug.

Hoe kan dat nou? zo'n jonge vrouw die er ineens niet mer is.....heel onwerkelijk!

Ik vergeet het nooit meer; tijdens de oefenavonden van onze zangworkshop in Tilburg hadden jij, Iris Schoonus en ik de grootste lol met elkaar.

We hadden zelfs plannen om nadien met "het clubje" verder te gaan, maar daar is niets meer van gekomen.

Ik zal jou nooit vergeten en je blijft in mijn herinnering als die vrolijke, leuke en lekker maffe meid waar ik enorm mee heb gelachen!

liefs Mark

de eerste keer je graf niet bezocht deze periode
kan nu niet, maar voelt zeer vreemd...

binnenkort nog eens een bloemstukje maken
en even langskomen...

Lieve schat,

vandaag 3 jaar zonder jou maar nog geen moment ben je uit onze gedachten geweest.
We zijn vandaag met Pieter en Kirsten gaan uitwaaien in Domburg aan het strand. Speciaal op deze dag:even weg van thuis. Maar eerst langs je graf waar allerlei bloemen lagen van andere lieve mensen die jou ook niet vergeten zijn. Kaartjes bij de post en lieve sms-jes. Dat geeft ons veel steun op al die momenten dat we het nog zo moeilijk hebben. We zijn er nog lang niet maar elk jaar gaat het een stukje beter en begint af en toe de zon weer te schijnen.

Kus
mama en paps

zo zussie,

27 zou je vandaag worden in gedachte ben je dat ook voor mij... iedere dag denk ik nog aan je maar vandaag een beetje extra.

nu is 't weer tijd voor je kleine broertje om te gaan slapen, morgen vroeg op voor 'n weekendje weg. even er tussen uit en m'n hoofd weer eens leegmaken.

slaap zacht knuf en 'n kusje van je broertje

Wat aan het surfen en zag ineens een bekende naam; Fam. Brems, Veerle en Pieter.
Lang geleden veel steun mogen ontvangen, daarna gaat ieders zijn weegs. Maar nooit uit mijn gedachten.

Maar, toch, de schok, even weer stilstaan bij dit grote verlies.
En idd, Silence is not the way........daarom dit berichtje.

Ook voor nu alle sterkte, kracht en liefde toegewenst

Liefs, Jacqueline

8 maart 2012

Vanmorgen vroeg voor ik ging werken al met pappa even bij jou "langs" geweest. Het was nog stil op de begraafplaats,de ochtendzon scheen op je graf.
Wat fijn dat we jou zo dicht bij ons hebben,lieve schat.

Knuffel
paps en mamma

Lieve Veerle,

De Kerstdagen zijn voorbij. Deze keer was de hele familie aan de Kerstdis bijeen. Vier generaties, want je neefjes Ylwar en Myrddin aten ook gezellig mee. We waren met 13 en wat hadden we graag, en met veel liefde, nog een stoel ertussen gewurmd om jou er bij te hebben lieve schat.Nooit uit onze gedachten.

Liefs van Liesbeth

Hai meisje,

Ik kwam zomaar even langswaaien op je blog en zie daar mijn gedachten in een berichtje van Liesbeth. Nooit uit onze gedachten...

Marieke

Lieve Veerle, ik denk nog heel regelmatig aan je, en betrap mezelf erop dat ik het nog steeds gek vind dat je ZO onverwachts bent vertrokken... had je niet even een hint kunnen geven ofzo ;)
Gelukkig verschijnt er wel steevast een glimlach om mijn mond zodra ik aan je denk....

Ik hoop dat je het goed hebt.

liefs, Marieke Aventurosa

hey lieve zus

pfff ff wat van me afschrijven hoor

ik mis je, ik mis je heel erg. net maar weer eens een droevige film gekeken, maar deze raakte me echt. eindelijk na lange tijd weer eens goed kunnen janken... en het voelde goed.

je moest me nu eens zien je zou trots zijn ik zit op m'n eigen bank in m'n eigen huisje :) het is prachtig geworden met overal op iedere kamer 'n kleine herinnering aan jou... ook in m'n nieuwe vrachtwagen ben je bij me iedereen kijkt altijd even naar dat kleine fotootje op het dashboard "sow knappe meid" zeggen ze dan (trots momentje)

dit weekend komen de haagse neefjes weer bij paps en mams logeren zulke knappe mennekes!!!

maargoed ik moet het niet te lang maken hier.

nog wat mooie woorden:

Als 'n bloem zo is het leven
in 't begin is het teer en klein
De een die bloeit uitbundig,
de ander geurt heel fijn
Sommige bloemen blijven lang,
weer anderen blijven even
Vraag niet bij welke bloem je hoort,
dat is het geheim van het leven

dikke kus voor mijn lieve zus

Vandaag is weer een dag dat ik een 'erfenisje' tegenkom van Veerle. In de vorm van een mooi verslag van een psychologisch onderzoek wat zij heeft gedaan in het verpleeghuis in Harlingen, tijdens mijn verlof. Goed kende ik Veerle niet, aangezien zij mij verving, maar de momenten dat we elkaar spraken voelde het vertrouwd. Veerle was iemand met hart voor de bewoners, laagdrempelig en open, iets wat zeer gewaardeerd werd hier. Ze heeft in korte tijd indruk gemaakt en hoorde er helemaal bij. Ook nu komt ze af en toe nog even langs in de gesprekken bij de koffie en vragen we ons af hoe haar leven zou zijn verlopen als ze er nog was. Ze had zulke mooie plannen en zag de toekomst helemaal zitten. Helaas liep het anders...Veel sterkte voor alle familie en vrienden!! Groet uit Friesland.

Kusje, liefje.

Beste familie Brems & Maarten,

ik denk nog heel vaak aan Veerle! Haar manier van leven is mijn inspiratie om altijd positief te blijven wanneer dingen niet gaan zoals ik zou willen. Ik zal haar nooit vergeten.

Liefs,
Adaline

Lieve lieve Veerle

Al een jaar zonder jou, maar nooit uit mijn gedachten en gevoel. We missen je, vooral als we met de famlie samen zijn. Er is altijd een leeg plaatsje.
Vandaag brandt je kaarsje ook bij mij de hele dag, naast je foto, waar je op de bank zit te lezen. Net of je er nog bent. Wij passen op Maarten en Maarten past ook goed op zichzelf, ook al is en blijft het moeilijk zonder jou.Ik ben trots op hem.
Lief meisje het ga je goed.

Liesbeth

dag lieve schat,

20 mei 2009 : 23.44 uur : Maarten belt met heeel slecht nieuws, Jij bent er niet meer.
Het is niet te beschrijven wat er toen door ons heenging.
Vandaag zijn wij een jaar verder en we missen je elke dag, je bent geen moment uit onze gedachten geweest. Vanmorgen met paps en Maarten al bij je graf geweest, er lagen weer veel bloemen.
Elke dag brandt er een kaars op je graf en bij je foto thuis.
We hebben zo veel lieve kaartjes, mailtjes gehad deze week. Zo veel mensen die nog aan jou en aan ons denken.
Dat doet ontzettend goed, het verzacht de pijn wel wat maar de pijn wegnemen dat kan niemand!
Met Maarten vandaag in den Haag samen geweest bij Maarten en Irene en Senne. Wat zou je genoten hebben van je kleine neefje!! Hij stapt parmantig rond en brabbelt al hele woordjes. Dat kleine kereltje geeft ons de kracht om verder te gaan, hoe moeilijk het vaak ook is.

dag lieverd
dikke kus mama en paps

Dag lieve Veerle,

Het is heel vroeg in de ochtend en ik heb net je nieuwe neefje gevoed. Hij ligt nu lekker na te hikken in de box. Wat zou je wijs geweest zijn met hem. Naast hem staat jouw foto. Regelmatig zien we je lieve lach. Vandaag brandt er de hele dag een kaarsje. Ylwar weet dat dat voor jou is en dat zullen we Myrddin ook vertellen als hij wat ouder is.

Het is vandaag een jaar geleden dat je ons en deze wereld zo plotseling verlaten hebt. Een jaar, een onwerkelijke tijd. We missen je intens meisje... Ik wens dat het goed met je gaat, waar je ook bent...

Marieke

aan iedereen die dit leest:

ik wil iedereen die de laatste maanden zoveel lieve, warme en troostende woorden hier heeft achter gelaten en op kaartjes, e-mails en hyves, heel erg bedanken. ikzelf (Veerle haar broertje) mijn ouders m'n broer en schoonbroer Maarten hebben hier heel veel steun van gehad en hebben dat nog steeds!!!!!

dank je wel

Pieter

Dag lieve Veertje,

Vandaag ben je jarig. 25 jaar! Een nieuwe mijlpaal noemde je het vorig jaar op je weblog. Je keek er al naar uit. Helaas heb je die mijlpaal nooit mogen bereiken. Gisteren zijn we met zijn allen samen geweest, Maarten, Pieter, Maarten en Irene en Senne. We missen je allemaal verschrikkelijk veel.

Er zijn heel veel lieve mensen die veel aan ons en aan jou denken. We krijgen nog steeds kaartjes, lieve mails en op je graf liggen regelmatig bloemen die er door anderen zijn neergelegd. Het helpt allemaal om de pijn te verzachten maar de pijn wegnemen kan niemand! Het leven gaat voor iedereen door en ook wij proberen verder te gaan, hoe moeilijk het soms ook is, met vallen en opstaan.

Soms denken paps en ik dat het beter gaat maar dan ineens zijn we weer volkomen van de wijs, door een foto die we tegenkomen, een briefje wat je schreef, muziek die je mooi vond. Het zijn vaak die kleine dingen waarin we je zo missen. Je telefoontjes die er niet meer zijn. Je had altijd beltegoed over, Pieter komt nog steeds beltegoed te kort! Hij doet het goed, je kleine broertje,je zou trots op hem zijn. Nog steeds onderweg met zijn vrachtwagen en meestal de hele week van huis. Paps en ik kijken ernaar uit als hij in het weekend thuis komt.

We hebben gisteren met zijn allen de beslissing genomen voor een grafmonument voor je. Het wordt vast heel erg mooi, iets heel kleurrijks zoals je zelf ook was. We lezen nog vaak op je blog, elke week 'wippen' we wel even langs, goed wetend dat er niets bijgekomen is maar we zoeken op deze manier een beetje 'contact'. Het is zoals Liesbeth schreef: even bij je op bezoek gaan en dat voelt goed.

Dag lieverd, kus mama.

Lieve 'broers',

Onwillekeurig weer op deze site beland. Even bij Veerle zijn; zoiets. Ik denk geregeld aan jullie.

Sterkte.

'Sjon'

Wat fijn dat er nog steeds vrienden even komen buurten en kijken en zo laten merken dat Veerle vooral niet wordt vergeten! Ook ik kijk nog regelmatig op Veerle's site, net of je even op bezoek bent bij haar.

liefs van Liesbeth (moeder van Maarten)

ps Het stoort me trouwens dat iemand misbruk van deze site maakt door er reclame op te zetten!

Zo ongelofelijk onbegrijpelijk dat je er niet meer bent...

Ik weet zeker dat je (net als bij mij) nog regelmatig in de gedachten bent van vele mensen die je goed of minder goed kenden.

Tessa

Lieve Veerle,

Ik mis je.
Er gebeurt hier zo veel. De stage is ontzettend leuk, ik heb de slimste mensen om me heen en leer erg veel van ze. Er wordt hier hard gewerkt maar er wordt vooral ook een hoop lol gemaakt. Zo moet ik steeds mee sporten en naar de pub :P De mensen die ik ontmoet heb zijn erg leuk en laten me zien hoe er hier geleefd wordt. Als ik thuiskom ben ik vast helemaal ver-cambridged! En dik geworden, al die scones hiero pfff

Natuurlijk is er ook capoeira. Op de bekende tijden, ook hier. En ook hier is capoeira anders. Niet omdat het in Cambridge is of omdat het Senzala is en in een onbekende zaal of omdat Es niet lesgeeft, nee puur omdat ik het niet met jou kan delen.

Alles is anders. Ik kon altijd veel met jou delen: je was een van de weinige mensen die echt diep in hun hart begrijpen wat ik bedoel. Die dat begrijpen omdat ze zelf ook op die plaatsen geweest zijn. En dus had ik graag met je willen delen hoe ik mijn leven hier ervaar.

Ik mis je, maar zal mijn belofte houden: ik zal mijn leven net zo moedig leven als jij dat deed!

Hele dikke kus,
Willy

Nieuw commentaar posten

Please solve the math problem above and type in the result. e.g. for 1+1, type 2.
De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Each email address will be obfuscated in a human readble fashion or (if JavaScript is enabled) replaced with a spamproof clickable link.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • You may insert videos with [video:URL]

Meer informatie over formaatmogelijkheden